Prijzen en bezoekersinfo

"All the way" tour

Deze tour duurt ongeveer 2,5 uur. Bezoekers worden meegenomen naar de dropzones van het 505e Parachute Infantry Regiment (PIR) en van het 508e PIR. Daarnaast gaan we naar de landingszone van generaal “Boy” Browning en bezoeken we verschillende monumenten. Een bezoek aan de replica WACO-glider ontbreekt uiteraard niet. Dit alles doen we in onze originele Willys MB of Dodge WC52 uit de Tweede Wereldoorlog waarbij we uiteraard off-road gaan. Hierdoor ervaar je het unieke gevoel dat de para’s ook in september 1944 hadden. Niet voor niets is onze slogan “Experience the history in Mountain and Valley”. Na afloop van de tour bezoeken we (onder voorbehoud) de permanente tentoonstelling ‘In Memory of Market Garden’. Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan het Canadese kerkhof in plaats van een bezoek aan op de dropzone van het 508e PIR. Dit is aan te geven bij het contactformulier. De onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen, dus niet per persoon.

1 persoon €105,-
Inclusief BTW en één 50% kortingskaart voor het Vrijheidsmuseum in Groesbeek.
2 personen €110,-
Inclusief BTW en twee 50% kortingskaarten voor het Vrijheidsmuseum in Groesbeek.
3 personen €115,-
Inclusief BTW en drie 50% kortingskaarten voor het Vrijheidsmuseum in Groesbeek.
4 - 8 personen €275,-
Inclusief BTW. Deze tour wordt met de Dodge WC52 gereden. Daarnaast krijgt ook iedere deelnemer een 50% kortingskaart voor het Vrijheidsmuseum in Groesbeek
9 - 11 personen €390,-
Inclusief BTW. Deze tour wordt met de Willys MB en Dodge WC52 gereden. Daarnaast krijgt ook iedere deelnemer een 50% kortingskaart voor het Vrijheidsmuseum in Groesbeek

Battlefiets tour

Onder leiding van onze gidsen bezoeken we met de fiets de dropzones en historische locaties van de 82nd Airborne Division in Groesbeek. Deze Battlefield tour heeft dan ook de zeer toepasselijke naam Battlefiets tour.

Tijdens de fietstocht, waarin een toelichting wordt gegeven op operatie Market Garden, willen we onze deelnemers ook laten genieten van het unieke gevoel dat het rijden in een originele Willys MB Jeep of Dodge WC52 geeft en dat doen we dan over de dropzones waar onder commando van James Gavin de para’s destijds zijn geland. Ook bezoeken we een unieke collectie/tentoonstelling met daarin originele items van veteranen. De persoonlijke verhalen van deze veteranen worden uiteraard tijdens de tocht niet vergeten. De fietstour start bij de kerk in de Breedeweg en eindigt op de Canadese Erebegraafplaats. In totaal duurt deze tour ongeveer 3 uur. Dit is inclusief een wat langere stop op de dropzone waarbij dan gelegenheid is om een hapje en/of drankje te nuttigen, een bezoek aan de collectie/tentoonstelling en een wandeling over de eerder genoemde Canadese Erebegraafplaats.

De kosten voor deze fietstocht door het mooie Groesbeekse landschap zijn afhankelijk van de wensen en de groepsgrootte en wordt daarom per groep berekend.

Algemene Voorwaarden

Extra informatie

Tijden

Van april  t/m oktober 2024 in weekenden en (in overleg) in zomervakantie (deze regio), mits de weersomstandigheden dit toelaten. Er wordt uitsluitend op afspraak gereden.

Opstappen en einde tour

De opstap locatie en de locatie waar de tour eindigt is in Groesbeek. De precieze locatie wordt in de tourbevestiging gestuurd.

Afspraak maken

U kunt het beste gebruik maken van het contactformulier op deze site, mailen naar info@gratefulgenerationtours.nl of bellen naar 06-38490349   

We zijn het beste bereikbaar via e-mail.

Graag vernemen wij bij de boeking welke dag en welk tijdstip uw voorkeur heeft, welke tour en met hoeveel personen u de tour wenst maken.

Nb: een afspraak geldt pas na bevestiging door Grateful Generation Tours.

© 2023 Grateful Generation Tours