Operatie Market Garden's Finest

Operatie Market Garden's Finest

De stichtingen “In Memory of Market Garden” en “Remember September 1944” hebben samen met Grateful Generation Tours een geweldig programma voor de liefhebbers van Market Garden ontworpen. Beide stichtingen hebben in hun expositie unieke items. Wat deze collecties extra bijzonder maakt, zijn de persoonlijke verhalen van de veteranen.

Tussen de locaties van de beide stichtingen ligt dropzone NAN. Hier is een groot deel van de 82nd Airborne Division geland en dit is tevens de plaats waar generaal James Gavin aan de grond kwam.

Wat houdt de samenwerking in

Als deelnemer bezoek je allereerst de expositie van “In Mermory of Market Garden” of “Remember September 1944” (afhankelijk van de inschrijving). Daar krijg je een persoonlijke rondleiding inclusief een uitbreide toelichting. De collecties zijn, zoals opgemerkt, uniek. Of beter gezegd: Operation Market Garden’s finest. Vervolgens word je in een origineel WW2 voertuig van de ene naar de andere expositie gebracht en hierbij gaan we dwars over Dropzone NAN. Tijdens deze rit wordt de nodige informatie over het gebied gegeven. Aangekomen bij de andere expositie krijg je ook daar een rondleiding. Na afloop word je teruggebracht waardoor er wederom een mooie rit door een geweldige omgeving plaatsvindt.

In memory of Market Garden

Remember September 1944

Arrangementen

Willys MB Tour €100,-
Maximaal 3 personen en duurt ongeveer 3,5 uur. Vaste prijs, ongeacht aantal personen.*
Dodge WC52 Tour €110,-
Maximaal 7 personen en duurt ongeveer 3,5 uur. Vaste prijs, ongeacht aantal personen.*

(rekenvoorbeeld: groep van 3 personen, betaalt €100,- , dit is €33.33 p.p en waarbij ook nog korting wordt verkregen op entree Vrijheidsmuseum. Groep van 8 personen betaalt €150,- , dit is €18,75 p.p waarbij ook nog korting op de entree van het Vrijheidmuseum wordt verkregen)

(*) Het is mogelijk dat de jeep wordt vervangen door de Dodge indien een andere groep het arrangement met de Dodge heeft. In verband met het aantal deelnemers is het dan niet mogelijk om met de jeep te rijden. Nb. Wij hebben geen winstoogmerk en de prijs is voor onze onkosten.

Je krijgt hiervoor het volgende

Aanmelden

Het arrangement is alleen op afspraak te bezoeken. Door de unieke maar ook intensieve opbouw van het programma is er een beperkt aantal arrangementen beschikbaar. Ook vinden deze maar op enkele dagen per jaar plaats. Mocht je dus interesse hebben, ben er dan ook snel bij. Een reservering is pas definitief als wij deze bevestigd hebben.

Inschrijven en nadere info via info@gratefulgenerationtours.nl

© 2023 Grateful Generation Tours