Reacties

Wij vinden het leuk als u een reactie plaatst. Deze kan te maken hebben met onze website of met een gemaakte Tour.

20 gedachtes over “Reacties

 1. Hallo Teun,Tonnie und Joris,

  wir haben heute die große Tour mit euch gefahren.Es war eine tolle Tour durch eine schöne Gegend und es wurde alles schön erklärt.Vielen Dank an euch und weiter so!

  Grüße von Christian und Eugen Holland

 2. Op 17 juni 2017 hebben we een Vaderdag-tour gereden met Jeroen Theunissen en zijn vader. We kregen daar de volgende reactie op:

  “Vandaag een geweldige Tour gehad voor vaderdag. Joris heeft ontzettend veel kennis van zowel het gebied in en rondom Groesbeek als de gebeurtenissen die zich aldaar hebben afgespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een hele gave trip met veel weetjes en een prachtige inkijk in een stukje unieke geschiedenis. Keep up the good work!
  Groet, Jeroen Theunissen”

 3. Op zondag 4 september 2016 hebben we als familie een Grateful Generation tour gemaakt met Tonnie, zijn echtgenote en hun zoon Teun. Afwisselend zat een drietal van ons in de Willys jeep. We hebben genoten van de rit, Groesbeek en omgeving. Maar nog meer van de boeiende manier waarop Tonnie en Teun het verhaal van de luchtlandingen in Groesbeek in 1944 wisten te vertellen en ons de belangrijkste locaties lieten zien. Een tour die ik zeker met anderen nog een keer zal maken. Mannen, bedankt voor deze mooie en interessante tour!

 4. Teun, Joris en Tonnie

  Wat een geweldige dag hebben wij met jullie gehad !
  echt een aanrader voor iedereen
  veel geleerd en gezien en vooral genoten

  ga zo door
  Gr. Ronald en Miranda

 5. Vandaag werden we verrast door onze zoon Joris, Hij nodigde ons uit om deel te nemen aan een tour. Wij zijn geboren en getogen in Groesbeek, en horen uiteraard regelmatig de enthousiaste verhalen, nadat Joris een tour heeft uitgevoerd. Na vanmiddag begrijpen wij dit nog beter. Het was een onvergetelijk belevenis, en wij werden verrast door de prachtige vergezichten in de omgeving van Groesbeek. Plekjes ontdekt welke voor ons uniek en nieuw zijn. Maar belangrijker is de verhaallijn tijdens de tour. Op een inspirerende manier werden we meegenomen in de historie, en vooral de gebeurtenissen tijdens de tweede wereldoorlog, in en rondom Groesbeek. Bedankt Joris voor de bijzondere middag. Wij raden iedereen aan een tour te boeken. Maja en Theo Ebbers

 6. Geweldig initiatief en hobby van jullie.,
  Mijn zoon en ik hebben genoten van de rit en het landschap rondom Groesbeek.
  Het rijden in de jeep is al een feest, maar met de verhalen over plaatselijke gebeurtenissen tijdens market garden 1944 en veritable1945,
  en het bezoek aan verschillende historische boeiende plekken, is dit een wel zeer geslaagde tour.
  Jullie verzameling is erg mooi.
  Tonnie bedankt voor de boeiende info en de spannende rit .
  Namens Emiel en Nick.

 7. Afgelopen zondag hebben wij een groepstour gemaakt met Tonnie en Teun. “Wij” zijn zes Groesbeekse 60-plussers die elkaar al heel lang kennen.
  Mensen zoals wij, die direct na de oorlog in deze omgeving zijn geboren, hebben natuurlijk al veel over de oorlog en bevrijding gehoord en gelezen.
  Het is dan ook heel verrassend dat Tonnie en Teun tijdens de tour toch nog veel dingen weten te vertellen die je niet wist.
  Ook de persoonlijke verhalen die ze vertellen van de soldaten maken diepe indruk, vooral omdat je op de plek staat waar het allemaal is gebeurd.
  Het is een fantastische initiatief van deze jonge mensen die op een enthousiaste en deskundige manier hun passie voor de bevrijding en de bevrijders van Groesbeek overbrengen.

 8. Gisteren een fantastische Tour gehad.
  Ondanks dat ik al veel wist van market garden heb ik toch nog veel geleerd.
  Alles word zo goed en mooi uitgelegd dat deze tours echt een aanrader zijn.
  Ga zo door mannen.

  Bedankt voor de leuke en gezellige dag en jullie zien ons zeker weer terug.

  Groetjes Gerald

 9. Op 28 mei hebben we mogen genieten van deze leuke tour! Met prachtig weer was het een ultieme ervaring. Leuk om samen met 3 generaties een stukje geschiedenis te herbeleven en zo een mooie herinnering te maken!

 10. Een prachtige tour?!! Wij hebben genoten van de duidelijke uitleg en verhalen, alsmede de prachtige omgeving. Een absolute aanrader!! En de wijn smaakt echt lekker??

 11. 11-09-2015

  Wat een mooie tocht met een stuk geschiedenis waar we eigenlijk veel te weinig vanaf weten.
  De verhalen over de landing van onze bevrijders bij Groesbeek en daarvan ook nog de duidelijke sporen hebben op ons veel indruk gemaakt.
  Met de jeep over al die landweggetjes, dat was ook genieten van de mooie omgeving van Groesbeek.
  Kortom we vonden het zeer de moeite waard om deze tocht mee te maken.

  Mien, Riet en Bart, Ien

 12. Zaterdagochtend 15 augustus hebben mijn dochter en ik een tour gemaakt met Tonnie en zijn zoon Teun.
  De weersvoorspelling was niet zo best maar tijdens de tour was het zonnig en droog (de Jeep heeft overigens een kap dus nat waren we toch niet geworden).
  Van huis uit ben ik opgegroeid met verhalen over de oorlog. Mijn vader was voor ruim twee jaar gedwongen tewerkgesteld in Duitsland en het gezin van mijn moeder verdween in een Jappenkamp. En deze verhalen zijn natuurlijk mijn dochter ook bekend.
  Interesse voor het onderwerp ‘Tweede wereldoorlog’ is er dus genoeg.
  Het leuke en interessante van deze tour is onder andere dat het grotere verhaal van Market garden wordt verteld maar dat dit ook een verdere invulling krijgt op de menselijke maat door de verhalen over de lotgevallen van individuen en het bezoek op de lokaties zelf.
  Het gebruik van een ‘echte’ Jeep helpt daarbij om je te verplaatsen in die tijd. En verder is het rijden in zo’n Jeep ook gewoon nog eens heel leuk! Tonnie weet tot op detailniveau hoe de slag zich heeft afgespeeld. Maar ook daaromheen weet hij veel van andere geallieerde acties.
  Het was een bijzonder geslaagde tour!
  Een aanrader dus voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verleden. Belangstelling voor dit onderwerp is daarnaast ook waardering tonen voor de offers die gebracht zijn door die vaak nog heel jonge mannen.
  Charlotte en Hans van der Voordt

 13. Hallo Tonnie, Joris en Teun. Wij hebben afgelopen zondag enorm genoten van de toer. Erg leuk om alle kleine maar zeer interesante weeetjes die je niet in de bekende boeken leest te horen te krijgen. Ga zo door!

 14. Wat een mooie, duidelijke website en een leuk initiatief. Ik ga binnenkort een tour boeken voor mijn neefje en zijn vader, als cadeautje voor hun beide verjaardagen. Zij zullen dit geweldig vinden !

 15. Tonnie, Joris en Teun,
  Mede door jullie, de mannen van Grateful Generation Tours, een geweldige Veteranendag gehad.
  Echt een aanrader! (https://www.facebook.com/pages/Grateful-Generation-Tours/1564675277139072)
  Grandioos mannen! We hebben een geweldige tour gehad met jullie! Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk!
  Dit was meer dan de moeite waard. Veel succes en zoals reeds gezegd, vooral veel plezier! Graag tot een volgende keer!
  Nogmaals hartelijke dank, ook namens mijn vader!
  Kees Roelofs

 16. Vandaag een leuke rondrit gemaakt, veel gezien en veel geleerd …. Was erg leuk.
  Bedankt en veel succes met deze leuke manier om mensen kennis te laten maken met het verleden.

  Groetjes Patricia & Joost Smolders

 17. Ook wij hebben inmiddels een prachtige rit gemaakt in de Willys Jeep, olv Joris met hulp van Teun.
  We hebben genoten van de prachtige vergezichten en tevens van het goede verslag door deze jongelui.
  Wij wensen jullie nog veel mooie ritten toe!!

  Groetjes Wil en Ans

 18. Hoi Teun Tonnie en ook Joris,
  Geweldig leuke site! Wij hebben al een rit in de jeep mee mogen maken, wat een belevenis! Wij wensen jullie veel succes met dit leuke initiatief.

  Groeten van Annemarie en Emiel Sackers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *