Giftcard

Giftcard

Het is niet alleen leuk om een tour bij Grateful Generation Tours te maken, maar ook is het leuk om deze een ander cadeau te doen. Omdat het mooi is om iets ‘tastbaars’ te geven heeft Grateful Generation Tours de zogenaamde ‘Giftcard’. Hoe werkt dit? Via onderstaande link kun je zelf de Giftcard downloaden en uitprinten. Je krijgt dan een A4 print. Als je deze A4 dubbel vouwt heb je aan de voorkant een impressie van je cadeau, en aan de achterkant een korte uitleg wie wij zijn. Aan de binnenkant kun je eventueel zelf een boodschap of een naam schrijven. Op onderstaande foto’s zie je hoe dit eruit ziet. Behalve de jeeptour geef je dan ook 50% korting op een entreekaart van het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 cadeau. Deze kaart hoeft niet op de dag van de jeeptour worden gebruikt maar kan ook op een later tijdstip worden verzilverd. Hierbij gelden enkele voorwaarden.

 

Voorwaarden

  • De giftcard kan gratis worden gedownload maar er moet altijd een afspraak worden gemaakt voor wanneer de jeeptour plaatsvindt.
  • Een tour is pas geboekt als deze door Grateful Generation Tours is bevestigd. Het is mogelijk om de giftcard te geven en daarna pas voor een afspraak te bellen. De giftcard op zich vertegenwoordigt geen waarde en is alleen bedoeld om iets tastbaars te geven.
  • Mocht een datum niet schikken, of mocht het slecht weer zijn dan kan de tour kosteloos verplaatst worden.
  • De jeeptour wordt na afloop van de rit afgerekend (dit mag in een afgesloten envelop zijn). Het is dus niet mogelijk om vooraf een jeeptour te kopen.
  • Wij hebben een samenwerking met het Nationaal Bevrijdingsmuseum waardoor elke deelnemer 50% korting krijgt op een entreekaart. Per tour geldt een maximum van 3.

 

 

 

 

    Download hier uw Giftcard!